You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Učitavanje...

Aleksandar Marjanović

Aleksandar Marjanović

Direktor projektovanja, ReardonSmith Architects, London


Aleksandar ima inovativan i pragmatičan pristup razumevanju složenosti zahteva klijenta i korišćenje dizajna za identifikaciju mogućnosti i rešavanje problema. Fokusiran je da dizajnerska rešenja budu uravnotežena, usmerena na čoveka i održiva. U karijeri koja traje više od 30 godina, radio je na raznim projektima ugostiteljstva u Velikoj Britaniji i inostranstvu, čija vrednost se kretala od 5 miliona do 500 miliona funti. Kao vodeći dizajner, uspešno je vodio različite projekte  planiranja prostora, konceptualnog dizajna i obnove istorijskih objekata.
Aleksandrovo iskustvo obuhvata raznolike hotele i odmarališta, mešovite objekte, prodavnice, zabavne centre, radna mesta i aerodromske komplekse.
U poslednjih 10 godina, Aleksandar je uspešno završio planske koncepte za dva visoko profilna luksuzna hotela u Engleskoj, nagrađivani Adare Manor u Irskoj, JW Marriott Absheron u Bakuu i dva nova ski hotela u Azerbejdžanu, kao i Hyatt Regency i Hilton u Tbilisiju u Gruziji. Takođe, radio je na značajnim projektima planiranja prostora, uključujući Al Hafu, veliki mešoviti razvoj u Omanu, hotel sa pet zvezdica u Hrvatskoj i luksuzno stambeno naselje Porto Montenegro koje obuhvata Xenia Residences i The Regent Hotel.
Pojedinosti događaja

Hibridni događaj

Saznaj više
Socijalne mreže