You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Učitavanje...

Tjidsger Wierda

Tjidsger Wierda

Partner, Corporativni ESG Konsultant, Walvius,


Tjidsger Vierda je partner i korporativni ESG konsultant u Valvius Consultingu, butik konsultantskoj kompaniji za održivost koja opslužuje evropski sektor komercijalnih nekretnina, sa fokusom na Centralnu i Istočnu Evropu. Predvodeći tim posvećenih profesionalaca, Tjidsger se specijalizovao za pružanje pomoći kompanijama u formulisanju i primeni strategija i politika zaštite životne sredine, društve odgovornosti i upravljanja (ESG) na korporativnom nivou.
Kao GRI sertifikovani stručnjak za održivost, Tjidsger donosi veliko iskustvo u navigaciji zamršenim pejzažom standarda i propisa održivosti. On je igrao ključnu ulogu u pomaganju klijentima koji kotiraju i koji nisu na berzi da uspostave sveobuhvatne okvire za izveštavanje o održivosti, uključujući postavljanje ambicija, obuku osoblja, ESG računovodstvo i procene kao što su GRESB i korporativni ESG sistemi rejtinga.
Tjidsgerova karijera počela je u Tauv Holandija, vodećoj holandskoj konsultantskoj firmi, gde je doprineo uticajnim projektima kao što je Nacionalno (ekološko) skeniranje adaptacije. Njegov mandat u Tauv Iberia dodatno je obogatio njegovu stručnost, olakšavajući razmenu znanja o temama u vezi sa održivošću između zemalja. Posle decenije dugog rada u obrazovanju, Tjidsger se vratio u korporativnu savetodavnu sferu 2021. godine, vođen verom u ključnu ulogu obrazovanja u rešavanju savremenih ESG izazova.
U skladu sa svojom posvećenošću osnaživanju klijenata, Tjidsger i Valvius Consulting se fokusiraju na pružanje visoko specijalizovanih ESG konsaltinga za nekretnine i podsticanje efikasne razmene znanja. Tjidsger je posvećen stalnom učenju i stalnom sticanju novih sertifikata i znanja kako bi unapredio mogućnosti Valvius Consulting-a i njegovih klijenata.
Pojedinosti događaja

Hibridni događaj

Saznaj više
Socijalne mreže