David Evans, Generalni direktor Optim Project Management

2023
image
Sa više od 40 godina iskustva u građevinskoj industriji, David uspešno upravlja timom  od preko 100 ljudi koji se bave planiranjem, koordinacijom dizajna, tenderskom dokumentacijom, kontrolom troškova i upravljanjem izgradnjom mnogih impresivnih projekata. Njegov stil upravljanja se zasniva na timskom radu i pružanju kvalitetnih usluga.
Nakon što je proputovao gotovo ceo svet  zbog svoje profesije - Velika Britanija, Venecuela, Saudijska Arabija, Ukrajina i Rusija - David je 2009. godine odabrao Rumuniju za pokretanje sopstvenog  poslovanja u oblasti  upravljanja projektima - Optim Project Management, koja je postala jedna od najuspešnijih  kompanija u Rumuniji specijalizovanih za građevinarstvo i dizajn.
Nakon nekoliko godina konstantne prisutnosti na tržištu nekretnina u Jugoistočnoj Evropi, u sektorima prodaje, industrije, logistike, zdravstva i farmacije, stambene izgradnje, gostoprimstva, obrazovanja, kulture, sporta i rekreacije, Optim Project Management proširio je svoje aktivnosti u Jugoistočnoj Evropi. U Bugarskoj je 2017. Godine otvorena filijala, a u Srbiji 2020. godine, u oblastima upravljanja i dizajna projekata.
Značajni projekti poput fabrike Continental Automotive u Novom Sadu, tržnog centra Galerija Mall Waterfront u Beogradu, stambenog kompleksa The Q Residence i razni poslovni prostori u Sofiji su dodati impresivnom portfoliju koji već obuhvata projekte poput InterContinental Athénée  Palace Bucharest, The Marmorosch Bucharest Autograph Collection, Courtyard by Marriott Bucharest Floreasca, maloprodajne projekte u nekoliko gradova u Rumuniji - za klijente Hornbach i Ikea, kao i uređenje kancelarijskih prostora za Amazon i Microsoft u Jašiju i Google u Bukureštu.
Gradimo s ljubavlju! - to je moto koji David i njegov tim profesionalaca imaju u svakom novom projektu, polazeći od vizije i pretvarajući je u zgradu koja će trajati generacijama.