Sajam

 
Kao i u proteklih deset godina, REBEC i ove godine svojim učesnicima i posetiocima nudi bogat i sadržajan sajamski program. Sajamski, odnosno izložbeni deo REBEC-a traje tri dana i to od ponedeljka 17 juna, uz svečano otvaranje, do srede 19. juna kada će se održati svečano zatvarnje tog dela događaja, kao i najava za održavanje REBEC 2020. događaja. 
 
Posle svečanog otvaranja 17.juna u 1200h, po protokolu predviđeno je zajedničko obilaženje svih izlagača. Od 1300h do 1700h u programu, koji će biti definisan do 3 .juna, po redosledu promocija na mestu predviđenom za to, biće organizovane kontinualne promocije i konferencije za štampu svih zainteresovanih učesnika. Sajamski deo je aktivan svakog dana od 1000h do 1800h.
 
Sajam je zamišljen kao interaktivna manifestacija sa ciljem da izlagači pokažu svoje nove projekte i valjano i tačno obaveste posetioce o mogućnostima investicionih potencijala Srbije i SEE regiona po pitanju razvoja svih vrsta nekretnina.

Održavanje sajamskog programa je prostorno organizovan u  delu kongresne sale „Car Lazar“ u podesno, za ovu priliku pripremljenom i opremljenom prostoru po obodu te sale. Ponudićemo našim izlagačima da maksimalno iskoriste prostor sa svim raspoloživim konforom, opremom i drugim pratećim karakteristikama ovog prostora.

U prostornoj postavci ovogodišnjeg REBEC-a, izložbeni prostor se nalazi po obodu kongresne sale "Car Lazar"  i bašti hotela Hilton pored konferencijske sale 1 i preko puta konferencijske sale 2. On je pozicioniran u centralnom delu svih REBEC programa kako bi dodatno privukao pažnju svih posetilaca i učesnika ovogodišnjeg REBEC-a.
  
U okviru sajamskog prostora dodatno nudimo izbor termina poslovnog druženja i/ili eventualnog poslovnog sastanka i tokom trajanja samih panela tokom konferencijskog dela koji će trajati u salama 1 i 2 i u salama nazvanim Minhen, Kan i Beč sa posebnim pozivnicama, u posebno najavljenim terminima za prisustvo u njima.

Zainteresovani će imati dodatnu mogućnost slobodnije forme komunikacije i druženja i za vreme trajanja samih panela. Ovo smo posebno imali u vidu i zbog iznenadnih poslovnih vremenskih ograničenja, određenog broja posetilaca koji će na ovakav način moći sebi da priušte kvalitetniju realizaciju poslovne komunikacije – networking-a, koju očekuju da postignu tokom ovogodišnjeg REBEC-a. Dodatno i posebno mesto za networking, ove godine biće pozicionirano u okviru bašte Hilton hotela koja se naslanja na Konferencijsku salu 1.