You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Učitava se...

REBEC događaj

REBEC (Real Estate Belgrade Ehxibition & Conference)

REBEC je specijalizovani događaj, koji svake godine u Beogradu, okuplja sve relevantne profesionalce iz oblasti razvoja nekretnina. Programski se odvija u dva dana trajanja, kroz desetine panela, uz izložbeni deo u kom se predstavljaju vodeći, aktuelni projekti, iz oblasti razvoja nekretnina. Naši govornici su vrhunski stručnjaci i predstavnici renomiranih projektantskih, konsultantskih i advokatskih kompanija, kao i predstavnici investitora, akedmske javnosti, državne administracije i banaka.

Istorija

Rebec konferencija i sajam, osnovani su u junu 2008.godine u Beogradu.

Na ušću reka koje povezuju srce Evrope i Balkana. Ovaj susret, Dunava i Save, zaštitni je znak Rebeca. Delimično koncipiran po ugledu na najveće svetske događaje u oblasti RE, zadržao je najbolje od autentičnog duha prostora na kom je ponikao. Prvobitno kao lokalni događaj, razvijao se i širio regionalno, a zatim i na čitav SEE region. Nastao je iz želje i potrebe da Beograd dobije svoj specijalizovan događaj, koji bi negovao utemeljenu i dinamičnu diskusiju, kao i originalno prepoznatljiv stil. Potpuno svesni mitske širine, ali i dubina u koje Real Estate, kao oblast ljudskog delovanja zalazi, trudili smo se iz godine u godinu, da ne odstupimo od postavljenog zlatnog standarda, kao i da ispišemo pun krug svih aktuelnih Real Estate tema. Danas Rebec okuplja govornike iz 33 zemlje sveta.

Misija i vizija

REBEC budućnost

Iako ne možemo sa sigurnošću ustvrditi, da li je ime Balkana nastalo od persijske reči koja znači „planinski venac“ ili je ipak rođeno u doba antičke borbe Zevsa i Tifona, nemamo sumnje u kom pravcu se odvija razvoj Rebeca. Naša misija je da umrežimo najistaknutije profesionalce i pružimo prostor za razmenu iskustva, inovacija, kao i budućih projekcija regionalnog i evropskog razvoja. Kvalitet ove razmene je naš osnovni cilj. Na raskršću različitih svetova, u gradu koji je svojevrsna „severna kapija“ balkanskog poluostrva, želja nam je da svake godine „otvorimo vrata“ za samit što većeg broja izuzetnih lidera, koji trasiraju put noseći se sa različitim izazovima. Rebec vidimo kao mesto edukacije i kvalitetog djaloga, u kom se neguje kultura govora i koje može pomoći svakome od nas, da lakše nastavimo put ka vlastitim kristalnim vrhovima.

uključi se u Rebec 2024

Postani i ti deo vodeće real estate regionalnog dogadjaja.

Prijavi se

15

Godina

1581

Govornika

1050

Tema

10919

Posetilaca

Pojedinosti događaja

Hibridni događaj

Saznaj više
Socijalne mreže