You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Učitavanje...

Tamara Gavrić

Tamara Gavrić

osnivač, Multipraktik Design Studio, Prag


Tamara je arhitekta i dizajner enterijera, osnivač Multipraktik Design Studio. Sa diplomom Politehničkog fakulteta u Milanu, Tamara je započela svoju karijeru u Italiji, donoseći raznovrsno međunarodno iskustvo u svoju praksu. Poreklom iz Beograda, Srbija, trenutno sa sedištem u Pragu, ostavila je trag na širokom spektru međunarodnih projekata, od stambenih i poslovnih enterijera do izložbenih štandova i inicijativa za urbani dizajn.
U srcu Tamarinog rada je duboka posvećenost razumevanju psihološkog uticaja okruženja na njihove stanovnike. Ona čvrsto veruje da je naše okruženje direktno produžetak naših ličnih narativa, odražavajući svaki aspekt našeg identiteta. Ovo uverenje je vodilo njen pristup dizajnu, obezbeđujući da svaki projekat ne samo da ispunjava, već i prevazilazi očekivanja onih koji nastanjuju ove prostore, podstičući duboku vezu između pojedinca i njihovog okruženja.
Pored svoje arhitektonske i dizajnerske ekspertize, Tamara je sertifikovani holistički dizajner enterijera i koloroterapeut za enterijere. Ova jedinstvena mešavina kvalifikacija omogućava joj da integriše principe psihologije i dizajna usmerenog na čoveka u svoj rad, stvarajući prostore koji su u skladu sa ciljevima, potrebama i željama njihovih stanara. Njena metodologija se ne odnosi samo na estetiku, već na stvaranje zdravog okruženja koje podržava i odražava pojedince, kojima oni služe.
Strastveni predavač, Tamara je posvećena edukaciji i motivisanju drugih o značaju života u prostorima koji promovišu dobrobit i lično ispunjenje. Njeni govorni angažmani nisu samo prezentacije već interaktivna iskustva osmišljena da inspirišu njenu publiku da zamisli i stvori životne i radne prostore koji su istinski odraz njihovih težnji i suštine. Deleći svoje uvide i stručnost, Tamara nastavlja da inspiriše i katalizuje pozitivne promene u svetu dizajna enterijera.
Pojedinosti događaja

Hibridni događaj

Saznaj više
Socijalne mreže