You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Učitavanje...

Milica Puricelli

Milica Puricelli

Osnivač, Puricelli Design, London, Velika Britanija


Milica Puričeli je osnivač Puricelli Design studija. Arhitekta po obrazovanju, ona veruje da odlična arhitektura i dizajn počinju razumevanjem prostora i kako on funkcioniše kao celina.
Diplomirala je na Arhitektonskom fakultetu Univerziteta u Beogradu i kasnije završila deo 3 sertifikata na Bartlett UCL u Londonu.
Pošto je u svojoj međunarodnoj karijeri radila na višestrukim nagrađivanim projektima ugostiteljskog dizajna, nadgledajući višemilionske hotelske projekte sa 5* i 4*, Milicino iskustvo uključuje različite aspekte projektovanja i upravljanja projektima kroz sve faze projekta.
Nakon uspešne karijere u renomiranom studiju za dizajn hotela Reardonsmith Architects u Londonu, gde je radila nekoliko godina, započela je novu avanturu radeći direktno sa luksuznim i vrhunskim rezidencijalnim klijentima u Londonu, Hrvatskoj i regionu Balkana.
Pored projektovanja kompleksnih projekata hotela/odmarališta, stekla je veoma dragoceno iskustvo radeći na projektima po meri za veoma zahtevne i inspirativne privatne klijente na vrhunskim rezidencijalnim projektima, kako na lokalnom tako i na međunarodnom nivou.
Milica nudi kombinovano iskustvo u konceptualnim strategijama identiteta po meri, arhitektonskom, unutrašnjem dizajnu kao inkluzivnom pristupu dizajnu sa fleksibilnim i inovativnim razmišljanjem kako bi se ispunile aspiracije klijenata.
Njen glavni fokus je na spajanju različitog lokalnog iskustva sa inovativnim rešenjima i sofisticiranim i funkcionalnim pristupima dizajnu.
Radeći na međunarodnom nivou i u regionu Balkana, ona koordiniše i isporučuje projekte od konceptualnih strategija za privatne premium klijente do složenih multidisciplinarnih projekata sa timom više konsultanata.
U skorije vreme, Milica istražuje sledeći nivo dobrobiti i Spa koncepta sa holističkim pristupom senzornog dizajna u našim dizajniranim okruženjima.
Pojedinosti događaja

Hibridni događaj

Saznaj više
Socijalne mreže