You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Učitavanje...

Mila Obradović

Mila Obradović

Sekretar, Facility Management Business Association Serbia (FMBAS)


Trenutno obavlja funkciju Sekretara Facility Management Business Association Serbia (FMBAS), nevladine i neprofitne organizacije posvećene razvoju FM industrije u Republici Srbiji. U ovoj ulozi dgovorna za upravljanje i nadzor administrativnih zadataka udruženja, organizaciju i koordinaciju sastanaka, događaja i konferencija. Uloga, takođe, podrazumeva vođenje operacija kako bi se osigurala efikasna podrška članovima udruženja.
Prethodno iskustvo u oblasti nekretnina savetničkoj ulozi u kompaniji Coreside Savills, gde je bila odgovorna za administraciju ugovora, pregovaranje poslova i pružanje smernica u vezi s pravnim i finansijskim pitanjima, s fokusom na pružanje izuzetnih usluga i održavanje efikasne komunikacije tokom procesa transakcije.
Pored toga, saradnja s institucijama Vlade kao deo tima u studentskoj organizaciji na projektima, uključujući organizovanje kreativnih radionica u Beogradu i podizanje svesti o ekološkim pitanjima u srednjim i osnovnim školama, dok je završavala osnovne akademske studije na Poslovnom i Pravnom Fakultetu.
Govornici
Pojedinosti događaja

Hibridni događaj

Saznaj više
Socijalne mreže