You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Učitavanje...

Aleksandra Butulija

Aleksandra Butulija

vlasnica, CiberSpace, Srbija


Tokom više od 20 godina rada u velikim IT korporacijama Microsoft, Oracle i IBM, gđa Butulija jestekla veliko iskustvo u radu na različitim tržištima, omogućavajući brojnim korisnicima da primene najsavremenije tehnologije i na taj način unaprede svoje poslovanje. Kao direktor razvoja i prodaje, imala je veliku priliku da vodi različite timove u multikulturalnom međunarodnom okruženju Centralne i Istočne Evrope.
Do februara 2019. radila je u Microsoft-u na poziciji Arhitekta za Cloud rešenja, pokrivajući CEE region, pomažući korisnicima i partnerima u procesu tranzicije sa klasičnih IT tehnologija na hibridna i Cloud rešenja. Posle tako velikog iskustva u radu u korporativnom okruženju, otvorila je novu stranicu u svojoj karijeri i počevši da razvija sopstvenu kompaniju CiberSpace specijalizovana za posebne usluge u oblasti sajber bezbednosti.
Razvila je sopstvenu platformu: sajber bezbednost „In-Source“ (IS) kao poslovnu platformu za transakcije znanja, koja pružaju smernice i podršku kompanijama da izgrade najviši nivo sopstvene sajber bezbednosti usklađene sa specifičnim bezbednosnim i industrijskim standardima.
Specijalizovani smo za visokonapredne usluge sajber bezbednosti kao što su Ciber Threat Intelligence, PKI infrastruktura, napredna forenzička analiza sajber pretnji (napadači, zlonamerni softver, itd.), pružajući tzv. „Sajber obaveštajne” službe.
Sedište kompanije je u Beogradu sa distribuiranom strukturom u Republici Srbiji (Beograd) i Republici Srpskoj (Banja Luka). Ciber Space tim se sastoji od stručnjaka za bezbednost sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa međunarodnim agencijama, CERT-ovima i organizacijama za sajber bezbednost.
Pojedinosti događaja

Hibridni događaj

Saznaj više
Socijalne mreže