You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Učitavanje...

Mandino Kokir

Mandino Kokir

Head of Facility Management at Marera Property Management


Mandino Kokir ima obimno iskustvo u upravljanju objektima, uspešno prolazeći kroz sve faze izgradnje i održavanja objekata tokom svoje karijere. Sa snažnim naglaskom na rukovodeće pozicije, kontinuirano je pokazao svoje stručnosti i efikasnost u upravljanju različitim aspektima operacija nekretnina.
U Marera Property Managementu, Mandino obavlja funkciju Head of Facility Management, nadgleda raznoliki portfelj kancelarijskih i prodajnih objekata u vlasništvu grupe. Njegove odgovornosti uključuju upravljanje tim sredstvima, kao i koordinaciju opremanja projekata za nove zakupce. Takođe, preuzeo je ulogu grupnog lidera za sertifikaciju zgrada prema BREEAM standardu, što pokazuje njegovu posvećenost održivom razvoju. Mandino se istakao pripremom i upravljanjem budžetima za kapitalne investicije i operativne troškove (CAPEX i OPEX), istovremeno istražujući mogućnosti uštede energije i primenjujući inovativna rešenja.
Tokom rada kao Generalni Menadžer u građevinskoj kompaniji, Mandino je pokazao svoje liderske sposobnosti, uspešno upravljajući značajnim razvojnim projektom. Taj projekat je uključivao izgradnju zatvorene zajednice koja se sastoji od ukupne stambene površine od 6.100 kvadratnih metara i površine zemljišta od 60.000 kvadratnih metara. Kroz svoju raniju karijeru kao Upravnik Objekta, Mandino je imao ključnu ulogu u upravljanju komercijalnim nekretninama sa ukupnom bruto površinom od 40.000 kvadratnih metara.
Govornici
Pojedinosti događaja

Hibridni događaj

Saznaj više
Socijalne mreže