You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Učitavanje...

Uroš Đaković

Uroš Đaković

Regionani direktor, Realpad, Srbija


Fokusiran na inovacije i tehnološke startapove koji pomažu industrijama sa inovativnim rešenjima za digitalizaciju. Osnivač je dva PropTech startupa, poseduje iskustvo u PropTech-u, poslovnom razvoju, upravljanju projektima i pokretanju softvera. Sertifikovani je menadžer projekta (PMP), licencirani broker za nekretnine i licenciran za upravljanje imovinom. Kao savetnik je uspešno sarađivao sa startapovima koje je konsultovao o razvoju poslovanja.
Poseduje iskustvo sa pokretanjem startapa, gde su njihovi startupi izabrani za pet najboljih startapa 2020. i radio je sa „Delta Bussines Incubator“-om, „Impact Hub“-om, „ICT Hub“-om i mnogim drugim aktivnostima na startap sceni, osvetljavajući PropTech startapove i inovacije u Srbiji.
Trenutno radi kao regionalni direktor kompanije „Realpad“ na koja je fokusirana da isporučuje najbolja tehnološka rešenja i teži da bude najbolja PropTech kompanija u Evropi. „Realpad“ pruža CRM za kompanije investitora u nekretnine koji grade stambene i poslovne zgrade. Fokusirani su na digitalizaciju nekretnina širom sveta sa snažnim fokusom na Evropu.
 
Karijera
  • Drago mi je što je moj poslovni put započeo u „Delta Holdingu“, jednoj od najvećih kompanija u Srbiji. Bila mi je čast da budem deo programa „Mladi lideri“. Bilo je preko 3000 prijava primljenih 2018. Čast mi je što sam izabran kao jedan od 46 odabranih kandidata i što sam deo osme generacije Delta Holding programa „Mladi lideri“. Sa Deltom radim u Delta Real Estate.
  • Uspešno smo pokrenuli naš prvi startap „Beohost“. „Beohost“ je PropTech startup koji je porastao sa Marketplace-a koji pruža platformu na kojoj vlasnici nekretnina mogu pronaći menadžera nekretnina koji će brinuti o njihovim stanovima, da stabilizuje partnera sa softverskim proizvodima i uslugama upravljanja imovinom.
  • „CQC“ je startup koji radi kao multifunkcionalni alat za unos podataka, praćenje i analizu podataka na građevinskim projektima u vezi sa proizvodnjom, transportom i ugradnjom svežeg betona. CQC sistem je razvijen na osnovu 20 godina dugog iskustva u oblasti proizvodnje betona i isporučen sa timom stručnjaka za najsavremeniju mobilnu i veb tehnologiju. Osnovna ideja je da prikupi podatke „the last mile“ sa terena apstrahujući složene i ponavljajuće birokratske procese samo tako što neće pitati ono što već znamo.
  • „Realpad“ je PropTech kompanija koja pruža pametniju platformu za upravljanje nekretninama za timove za prodaju, marketing i upravljanje projektima. Mi ne razvijamo samo softver, mi takođe menjamo naš način razmišljanja. Razvoj nekretnina je ogromna i važna industrija. Razvijanje tehnološke inovacije u toj oblasti nam se čini izuzetno značajnim, tako da smo izgradili našu platformu od nule i sada opslužuje stotine zadovoljnih korisnika. Svakodnevno im pomažemo da pojednostave proces prodaje sa pametnijom softverskom platformom. Pratite našu viziju kako biste izvršavanje kupovine i prodaje novih domova učinili prijatnim iskustvom.
Govornici
Pojedinosti događaja

Hibridni događaj

Saznaj više
Socijalne mreže