You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Učitavanje...

Živorad Vasić

Živorad Vasić

suvlasnik Kadena Properties, suvlasnik Kadena Sotheby


Živorad je diplomirao na Univerzitetu u Bostonu, stekavši diplomu iz menadžmenta u hotelijerstvu i finansija. Magistarsku diplomu je odbranio iz oblasti ekonomskih i finansijskih pokazatelja u hotelijerstvu. Gostujući je predavač na Ekonomskom fakultetu u Beogradu i na Univerzitetu Singidunum, a trenutno radi na svojoj doktorskoj disertaciji na temu nagrađivanja zaposlenih u hotelijerstvu.
Njegova karijera u Sjedinjenim Američkim Državama traje već 17 godina i počela je u Bostonu, a nastavila se u osam američkih gradova i 11 hotela, gde je obavljao različite rukovodeće pozicije. Pridružio se Delta Holdingu 2008. godine, a 2016. godine postao je potpredsednik kompanije.
Paralelno, od 2013. do 2021. godine radio je za Interkontinental Hotels Group gde je bio Area GM, rukovodeći sedam hotela u Južnoj Evropi, uključujući objekte poput Regent Porto Montenegro, InterContinental Ljubljana, Crowne Plaza Beograd i drugih. Član je Srpske asocijacije menadžera, Srpskog poslovnog kluba "Privrednik" i član Upravnog odbora 
Dostignuće mladih u Srbiji.
Dobitnik je brojnih prestižnih nagrada u oblasti menadžmenta hotela. Danas je suosnivač i direktor kompanije "Kadena Properties", jedinstvene platforme u Srbiji za upravljanje investicijama nekretnina i za realizaciju zahtevnih projekata.
Govornici
Pojedinosti događaja

Hibridni događaj

Saznaj više
Socijalne mreže