You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Učitavanje...

Aleksandar Vasilijević

Aleksandar Vasilijević

Generalni menadžer, Hilton Beograd


Aleksandar Vasilijević, Generalni menadžer, Hilton Beograd
Sa više od 20 godina iskustva u hotelijerstvu, Aleksandar je započeo karijeru radeći kao recepcioner i koncijerž u hotelu Hyatt Regency u Beogradu. Radio je kao generalni menadžer u Villa Montenegro na Svetom Stefanu, nakon čega se vratio u Srbiju gde je proveo nekoliko godina kao menadžer recepcije u Country club Babe i hotelu President u Kovilovu.
Pozicija operativnog menadžera u hotelu Zira Deluxe igrala je važnu ulogu u njegovoj karijeri, nakon čega je napredovao na poziciju generalnog menadžera hotela Zira. Falkensteiner grupa je prepoznala u njemu potencijal za vođenje tima od preko 100 zaposlenih. Od 2012. godine, Aleksandar je bio generalni menadžer Falkensteiner hotela Beograd, a skoro tri godine bio generalni menadžer Falkensteiner hotela Stara Planina.
Godine 2018, Aleksandar je dobio još višu ulogu - klaster generalnog menadžera i izvršnog direktora za Srbiju i Crnu Goru Falkensteiner hotela. Posle skoro osam godina, napustio je austrijski lanac hotela i pridružio se Radisson Hotel Group, tačnije njihovom brendu Radisson Collection, u hotelu Old Mill u Beogradu.
Od januara 2021. godine, on je generalni menadžer Hilton Beograd.
Aleksandar je predsednik Upravnog odbora HORES Association.
Govornici
Pojedinosti događaja

Hibridni događaj

Saznaj više
Socijalne mreže