You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Učitavanje...

Radisav Osmajlić

Radisav Osmajlić

MBA, Direktor, šef za Centralnu i Istočnu Evropu i Tursku, WTW


Radisav ima preko 20 godina iskustva u oblasti strategije, korporativnih finansija, investicija i rizika, od čega je više od 10 godina posvetio posredovanju u osiguranju. Od osnivanja 2011. godine, uspešno rukovodi ogrankom kompanije WTW u Srbiji. Na samom početku svoje karijere, Radisav je radio kao finansijski konsultant u Institutu za ekonomiju u Beogradu, nakon čega je bio menadžer investicionog fonda u kompaniji Delta Holding u Beogradu i menadžer razvoja poslovanja i investicija u Roaming Group Beograd.
Osim što od aprila 2022. godine upravlja Centralnom i Istočnom Evropom i Turskom, on je i dalje odgovoran za operacije u Srbiji. Zastupa najvažnije regionalne klijenate, pružajući im konsultacije u vezi upravljanja rizicima i osiguranjem u vrednosti od preko 1,5 milijardi dolara.
Radisav je stekao diplomu iz finansija i računovodstva na Univerzitetu u Beogradu, a zatim je završio i Executive MBA from Cotrugli Business School u Beogradu. Pored toga, poseduje važeće licence za posredovanje u osiguranju, upravljanje ulaganjima i borbu protiv pranja novca u Srbiji.
 
 
Pojedinosti događaja

Hibridni događaj

Saznaj više
Socijalne mreže