You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Učitavanje...

Dilek Sezer

Dilek Sezer

Direktor razvoja, Jugositočna Evropa, Accor


Dilek koja se zaljubila u ugostiteljstvo tokom studija inženjerstva započela je svoju ugostiteljsku karijeru u Accor-u pre više od 30 godina u Turskoj i preselila se u Veliku Britaniju gde je imala veliki broj rukovodećih pozicija uključujući generalnog direktora za više lokacija i generalnog direktora za Ibis i ibis budget UK, kako u Londonu tako i u širim regionima UK.
Dilek se pridružila razvojnom timu Accor-a za istočnu Evropu kao direktor razvoja kako bi nadgledala rast Accor-ovog diverzifikovanog portfelja brendova u jugoistočnoj Evropi u 2018. sa glavnim fokusom na Albaniju, Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku, Mađarsku, Kosovo, Severnu Makedoniju, Crnu Goru, Srbiju, Slovačku i Slovenija. Dilek je ključna figura u razvojnom timu Accor-a za istočnu Evropu u okviru severne Evrope.
Dilek, diplomirala na IHMP-International Hotel Management Programme Accor Academi – ESSEC – Cornell je strastveno uključena u različite projekte tokom godina.
Dilek u slobodno vreme uživa u čitanju, prikupljanju sredstava za razne dobrotvorne svrhe i otkrivanju različitih hrana.
Govornici
Pojedinosti događaja

Hibridni događaj

Saznaj više
Socijalne mreže