You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Učitavanje...

Uroš Đaković

Uroš Đaković

Regionani direktor, Realpad, Srbija


Fokusiran na inovacije i tehnološke startapove koji pomažu industrijama sa inovativnim rešenjima za digitalizaciju. Osnivač je dva PropTech startupa, poseduje iskustvo u PropTech-u, poslovnom razvoju, upravljanju projektima i pokretanju softvera. Sertifikovani je menadžer projekta (PMP), licencirani broker za nekretnine i licenciran za upravljanje imovinom. Kao savetnik je uspešno sarađivao sa startapovima koje je konsultovao o razvoju poslovanja.
Poseduje iskustvo sa pokretanjem startapa, gde su njihovi startupi izabrani za pet najboljih startapa 2020. i radio je sa „Delta Bussines Incubator“-om, „Impact Hub“-om, „ICT Hub“-om i mnogim drugim aktivnostima na startap sceni, osvetljavajući PropTech startapove i inovacije u Srbiji.
Trenutno radi kao regionalni direktor kompanije „Realpad“ na koja je fokusirana da isporučuje najbolja tehnološka rešenja i teži da bude najbolja PropTech kompanija u Evropi. „Realpad“ pruža CRM za kompanije investitora u nekretnine koji grade stambene i poslovne zgrade. Fokusirani su na digitalizaciju nekretnina širom sveta sa snažnim fokusom na Evropu.
 
Karijera
  • Drago mi je što je moj poslovni put započeo u „Delta Holdingu“, jednoj od najvećih kompanija u Srbiji. Bila mi je čast da budem deo programa „Mladi lideri“. Bilo je preko 3000 prijava primljenih 2018. Čast mi je što sam izabran kao jedan od 46 odabranih kandidata i što sam deo osme generacije Delta Holding programa „Mladi lideri“. Sa Deltom radim u Delta Real Estate.
  • Uspešno smo pokrenuli naš prvi startap „Beohost“. „Beohost“ je PropTech startup koji je porastao sa Marketplace-a koji pruža platformu na kojoj vlasnici nekretnina mogu pronaći menadžera nekretnina koji će brinuti o njihovim stanovima, da stabilizuje partnera sa softverskim proizvodima i uslugama upravljanja imovinom.
  • „CQC“ je startup koji radi kao multifunkcionalni alat za unos podataka, praćenje i analizu podataka na građevinskim projektima u vezi sa proizvodnjom, transportom i ugradnjom svežeg betona. CQC sistem je razvijen na osnovu 20 godina dugog iskustva u oblasti proizvodnje betona i isporučen sa timom stručnjaka za najsavremeniju mobilnu i veb tehnologiju. Osnovna ideja je da prikupi podatke „the last mile“ sa terena apstrahujući složene i ponavljajuće birokratske procese samo tako što neće pitati ono što već znamo.
  • „Realpad“ je PropTech kompanija koja pruža pametniju platformu za upravljanje nekretninama za timove za prodaju, marketing i upravljanje projektima. Mi ne razvijamo samo softver, mi takođe menjamo naš način razmišljanja. Razvoj nekretnina je ogromna i važna industrija. Razvijanje tehnološke inovacije u toj oblasti nam se čini izuzetno značajnim, tako da smo izgradili našu platformu od nule i sada opslužuje stotine zadovoljnih korisnika. Svakodnevno im pomažemo da pojednostave proces prodaje sa pametnijom softverskom platformom. Pratite našu viziju kako biste izvršavanje kupovine i prodaje novih domova učinili prijatnim iskustvom.
Govornici

Vladimir Đukanović

Caroline Cole

Nebojša Bjelotomić

Tijana Vujović

Tjidsger Wierda

Milica Puricelli

Chris Lanksbury

Ian Bogle

Davide Padoa

Matteo Gatto

Miluša Okiljević

Mario Liguori

Maciej Markovski

Tamara Gavrić

Ricardo Rodrigues

Frank Reul

Ortac Ozortac

Takuya Aoyama

Bojan Jevtić

Jovana Cvetković

Vladan Vasić

Magsud Rahmanov MRICS

Aleksandra Saša Krstanović

Abdurrahman Oziavas

Avi Alkaş

Anina Milanović

Alexander Samonig

Minet Musić

Dušan Petrović

Bogdan Vujović

Aleksandar Marjanović

Miloš Grdinić MRICS

Petar Orlić

Nemanja Bućinac

Viktorie Souckova

Ivan Leposavić

Nino Stepinac

Nevena Kostić

Branislav Miletić

Murat Gokhan Turkoglu

David Jenkins

Aleksandar Knežević

dr Boris Korenak

Marko Dimanić

Aleksandar M. Leko

Rick van Heumen

Marko Pavičić

Nicholas Bouri

Nikola Đogatović

Mahmuta-Maša Aganović-Tukušić

Milutin Folić

Aleksander Vujović

Konstantina Marsenić

Saša Knežević

Milan Mitrašinović

Tamara Zavišić

Dejan Mraković

Srđan Vujičić

Arhitekta mag. arh. Sne Veselinovi

Predrag Gogić

Žarko Malinović

Marija Romanova

Boran Kerim

Milovan Novaković MRICS

Ivan Vitorović

Tomislav Petković

Fatih Karaca

Jovan Dobrić

Aćim Leon Pantelić

Vojislav Popović

Ilija Lazarević

Vladimir Dojčilović

Jovan Mladenović

Nevena Milošević

Matko Marohnić

Ivan Josimović

Adriano Požarić

Egemen Altan

Denis Šikljan

Tomaš Vavrik

Benjamin Perez-Ellischevitz

Milan Lazetić

Nikola Ristivojević

Janko Žnidaršić

Marko Simić

Jelena Vladisavljević

Pojedinosti događaja

Hibridni događaj

Saznaj više
Socijalne mreže