You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Učitavanje...

Robert Matić

Robert Matić

Arhitekta, međunarodni viši consultant, Srbija


Arhitekta, konsultant na medjunarodnim donorskim EU/IFI projektima, sertifikovani  projektni menadžer (PMP) i konsultant za energetsku efikasnost (EDGE) sa preko 25 godina profesionalnog radnog iskustva u obalstima arhitekture + dizajna (A+D), nekretninama, poslovnom razvoju, upravljanju projektima, brendiranju, opremanju, nabavci, planiranju & programiranju, pametnim & zelenim gradovima, održivosti & savetovanju o energetskoj efikasnosti, opremanju komercijalnih i poslovnih prostora (Flex, Hybrid), menadžmentu prodaje…
Osnivač i direktor studija za kreativni konsalting, MONO, koji za cilj ima da stvori vezu između poslovnih klijenata i kreativnih umova u svetu nekretnina, kroz primenu naprednih i odrzivih tehnoloških rešenja, PropTech razvoj i sveopstu digitalizaciju CRE industrije sa fokusom na održivost, energetsku efikasnost i wellbeeing.
Trenutno pruža konsultantske usluge za projekat EIB-a u Rumuniji (1,3 BEUR): 3 regionalne centra  hitne pomoći u gradovima Kluz, Jas i Krajova.
Savetnik, konsultant i profesionalac u svetu nekretnina i kreativnih industrija, sa radnim iskustvom u SAD, Kanadi, Velikoj Britaniji, Rumuniji, Srbiji i regionu Zapadnog Balkana. Saradjivao sa privatnim i korporativnim klijentima i donatorima, kao što su Evropska investiciona banka (EIB), Savet razvojne banke Evrope (CEB), Eptisa, Mott Macdonald, PwC, Colliers, GIZ, Arup, Boffi, Conseil Sante, na cross-over projektima iz oblasti nekretnina, brendiranja, dizajna, advertajzinga, donatorskih programa, konferencijskog menadzmenta, arhitekture, unutrasnjeg opremanja.
Polja delatnosti, strucne ekspertize i interesovanja u oblasti nekretnina: Ljudi. Objekti. Životna sredina. Održivost. PropTech. Wellbeeing. Zelene investicije. Energetska efikasnost. ESG.
Posvećen razvijanju vrhunskog servisa u procesu pruzanja usluga u svetu nekretnina.
Govornici
Pojedinosti događaja

Hibridni događaj

Saznaj više
Socijalne mreže