You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Učitavanje...

dr Marcià Codinachs

dr Marcià Codinachs

Codinachs Arhitekti, Španija


Dr Marcià Codinachs prikuplja široko međunarodno priznanje svojom ličnom uključenosti u različite aspekte arhitektonskog polja kao što je istraživanje projekte, publikacije i članke i davanje konferencija širom sveta, istražujući teme kao što su „Liveable Cities“ ili „The Future of Architecture“.
Bio je profesor na Univerzitetu Politehnika u Barseloni više od 25 godina i njegovo iskustvo u vođenju teza i doktorskih studija je veoma renomirano. U toku tog  akademskog perioda pokrenuo je i različite saradnje sa inostranim univerzitetima kao što su „Politecnico di Milano“, „Tongji University“ i „The University of Illinois in Chicago” između ostalih.
Njegovi nagrađivani projekti značajnog obima i složenosti obuhvataju urbanističko planiranje, mešovite namene, visoke zgrade, komercijalne kancelarije, ugostiteljstvo i stanovanje, uključujući najbolju inovativnu kancelariju kongresa za obnovu grada Pengpai u 2021., najbolju urbanu  srebrnu nagradu projekta regeneracije od strane „MIPIM“ i nagradu za održivi dizajn 2015.
Dr Marcià Codinachs je fokusiran na izvrsnost dizajna kao glavni arhitekta firme, radeći u celoj firmi kako bi se osiguralo da dizajni „Codinachs Architects“ nastave da pomeraju granice uticaja, inovacije i iskustva.
„Codinachs Architects“ je osnovan u Barseloni 1979. godine i fokusiran je na Kinu, Vijetnam, Indoneziju, Filipine, Maleziju, UAE i Karipske zemlje, Kubu, tržišta Dominikanske Republike i Saudijske Arabije.
Govornici
Pojedinosti događaja

Hibridni događaj

Saznaj više
Socijalne mreže