You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Učitavanje...

Neno Kovačević

Neno Kovačević

Direktor, vođa prakse | Urbani dizajn – Pejzažna arhitektura, IBI Grupa, Kanada


Neno Kovačević je vođa prakse, pejzažni arhitekta i urbanista sa više od 20 godina iskustva u vođenju raznolike i novonastajuce Placemaking prakse (ozivljavanje i kreiranje identiteta prostora) i urbanizmu.
Neno je radio na brojnim inicijativama u Severnoj i Centralnoj Americi kao i Evropi, integrišući održivost u generalno planiranje zajednice, urbani razvoj, linijske projekte masovnog transporta, univerzitetske kampuse, otvorene prostore, urbane javne trgove i projekte urbane obnove. Njegovo iskustvo odražava raznovrsnu, evolutivnu ulogu ozivljavanja i kreiranja identiteta prostora u integrisanju zelenih i prirodom inspirisanih rešenja, kao i ostvarivanje ekonomskog razvoja, izgradnja zajednice i održivost. Uz učešće u više od dvadeset LEED sertifikovanih projekata, Neno u velikoj meri doprinosi planiranju Net Zero razvoja, integrisuci principe pasivnih kuca i nisko-karbonskog razvoja.
U poslednjih nekoliko godina Neno predvodi inicijativu za razvoj alata za modeliranje karbonske intenzivnost za koriscenje na različitim projektima, gde se akcenat stavlja na postizanje karbon-pozitivnog razvoja.
Pojedinosti događaja

Hibridni događaj

Saznaj više
Socijalne mreže