Nikola Suzić, Mrics, Direktor, alfa real estate, SRBIJA

2021
image
Nikola Suzić MRICS je direktor Alfa Real Estate Beograd. Odgovoran je za razvoj usluga procena vrednosti i drugih savetodavnih usluga iz oblasti nekretnina, izradi procena vrednosti nepokretnosti, studija izvodljivosti, analize tržišta i veštačenja. Nikola ima multidisciplinarno iskustvo stečeno u renomiranim konsultantskim kućama za nekretnine kao što su Colliers International, CBRE i lokalnim podružnicama NAI Global.
Nikola ima veoma dobro razumevanje bankarskog sektora, pošto je radio u UniCredit banci Srbija kao direktor Odeljenja za upravljanje kolateralom. Blisko je sarađivao sa Odeljenjem za projektno finansiranje i bio je uključen u proces odobrenja kredita za neke od najvećih projekata iz oblasti nekretnina u Srbiji. Tokom karijere, imao je priliku da radi sa najvećim investitorima u Srbiji i regionu, proceni velikih projekata i pružanju podrške menadžmentu.
Od 2018, Nikola je licencirani procenitelj u skladu sa Zakonom o proceniteljima vrednosti nepokretnosti, a postao je sudski veštak iz oblasti ekomomije i finansija 2014. godine. Nikola je član RICS-a od 2019 godine.