Jovan Mladenović, COO, Alpha Hospitality Management, Srbija

2024
image
Jovan se pridružio Alpha Hospitaliti Management-u 2019. godine i trenutno radi kao COO. On osigurava da kompanija ima efikasne operativne i finansijske procedure. Njegovo prethodno iskustvo potiče iz renomiranih međunarodnih i regionalnih hotela kao što su Hiatt, Marriott International, Louvre Hotels Group i drugi individualni hoteli.
Jovan je iskusan hotelijer, na različitim menadžerskim pozicijama u brendiranim i nebrendiranim nekretninama u regionu. Njegova omiljena oblast stručnosti su prodaja i marketing. Jovan je bio direktor prodaje i marketinga u Hyatt Regenci Beograd skoro 5 godina. Kasnije je bio direktor Hotelske grupe PUTNIK-a, upravljajući hotelskim poslovanjem 4 različita objekta sa više od 350 soba. Odgovoran za renoviranje, pre-otvaranje, rebrendiranje i upravljanje Tulip Inn Putnik Beograd gde je obavljao funkciju generalnog direktora. U Crnoj Gori je bio generalni direktor Hotela Aleksandar u Budvi. Početkom 2017. godine se pridružio hotelu 88 Rooms u Beogradu, kao hotelski menadžer, a od decembra 2018. je generalni direktor Šeratona Novi Sad.
Trenutno, kao operativni direktor Alpha Hospitaliti Management-a, vodi aktivnosti pre otvaranja novog hotela na ostrvu Cres, The Isolano, Autograph Collection, prve brendirane nekretnine na hrvatskim ostrvima.