Ivan Vitorović, Generalni direktor, Mona Hospitality Management, Srbija

2024
image
Suprug i roditelj devojčice i dečaka, za kojeg je svaki trenutak sa porodicom dragocen. Rođen u Mladenovcu, živi i radi u Beogradu, dok slobodno vreme rado provodi na Zlatiboru. Veliki je ljubitelj planine, posebno skijanja, te uživa u hikingu i boravku u prirodi. Vožnja oldtajmera ga opušta, a jutarnji trening mu daje posebnu energiju. Strastveni je čitalac literature iz oblasti marketinga, menadžmenta I finansijskih tržišta. Takođe gaji ljubav prema istoriji i popularnoj psihologiji. Posebno ga interesuju nekretnine i upravljanje imovinom. Uvek je otvoren za dobar film, bilo u bioskopu ili pozorištu.
Preduzetnik i investitor, aktivan je član Horesa i potpredsednik Upravnog odbora. Ponosan je član SEME,
Kongresnog biroa Srbije, Saveta poslodavaca Ekonomskog fakulteta u Beogradu i član Saveta Visoke škole strukovnih studija u Beogradu.
U toku 2018. i 2019. radi na konceptualizaciji novog hotela Mona Plaza u Beogradu – Kreiranje standarda; Vođenje pre-opening tima; Zadužen za hotelsko izvođenje i opremanje u 2020; Završetak radova na investiciji; Poziciniranje Hotela na beogradskom tržištu; Krizni menadžment u doba epidemije i kratko repoziciniranje tokom zatvaranja. Parcijalno renoviranje i vođenje investicije rekonstrukcije Zlatibor MONE i prelazak na ime i standarde Mona Plaze u 2022. Godini
Generalni je direktor Mona Hospitallity management kompanije.