Miroslava Jocić, CEO, Secut Ltd

2023
image
Miroslava Jocić je veoma uspešan poslovni lider i CEO kompanije Secut, istaknute kompanije u oblasti usluga obezbeđenja, profesionalnog čišćenja, upravljanja otpadom i održavanja procesa u industriji nekretnina. Sa impresivnim stažom od 20 godina u Secutu, poseduje obimno iskustvo i stručnost u upravljanju različitim aspektima poslovanja.
Kao CEO, Miroslava je odgovorna za 800 zaposlenih i bazu od preko 500 klijenata, što uključuje preko 400.000 kvadratnih metara za dnevno čišćenje i održavanje. Njene izuzetne veštine vođstva i posvećenost doprinele su da Secut bude prepoznat kao pouzdan pružalac usluga u industriji.
Miroslavina posvećenost kontinuiranom učenju i profesionalnom razvoju vidljiva je kroz njeno učešće u EMBA akademiji, gde je proširila svoje znanje izvan formalnog obrazovanja. Prisustvovala je na preko 60 industrijskih događaja širom sveta, uključujući izložbe o čišćenju, upravljanju otpadom i bezbednosti. To pokazuje njeno proaktivno nastojanje da bude u toku sa najnovijim trendovima i inovacijama u svojoj oblasti.
Sa magistarskom diplomom iz ekonomije, Miroslava kombinuje svoje akademsko obrazovanje sa praktičnim iskustvom kako bi unapredila kompaniju. Njen inovativan i savremen pristup poslovnim operacijama bio je od ključnog značaja za uspeh i rast Secuta pod njenim vođstvom.