Nemanja Ilić, Direktor, Marera Construction

2023
image
Master građevinski inženjer, direktor kompanije Marera Construction koja se bavi upravljanjem građevinskim projektima i strukturalnim inženjeringom. Sa 30 godina iskustva u strukturnom inženjeringu završio je više od 250 infrastrukturnih i industrijskih projekata u Srbiji. Njegov portfolio uključuje rekonstrukciju gotovo 80.000m2 komercijalnih objekata i objekata pod zaštitom države.
Nemanja ima temeljno tehničko znanje iz oblasti projektovanja, planiranja, izgradnje i održavanjagradjevinskih objekata koje je doneo u Marera Construction kako bi joj doneo tržišnu prepoznatljivost po kvalitetuizvođenja radova, inovacijama i pouzdanosti. Trenutno ova kompanija ima najrelevantnije tržišno iskustvo u oblasti rekonstrukcije komercijalnih objekata, sa posebnom ekspertizom za objekte u centru grada i spomenike kulture.
Nemanja poseduje licence srpske komore inženjera za gradjevinskog izvođača i projektanta. U radu svakodnevno kombinuje strateško planiranje, efikasno upravljanje resursima i fokusiran je na poštovanje budžeta i rokovaklijenata. Karijeru je gradio u privatnom sektoru, u domaćimgradjevinskim kompanijama, počevši od pozicije construction site managera na kojima se godinama usavršavao, prikupljao praktično znanje i sticao iskustvo koje je kasnije uspešno primenjivao na direktorskim pozicijama.