Andrej Sovrovic, Član Izvršnog odbora Delta Holding I generalni director sektora Delta Hotelijerstva

2023
image
Andrej Sovrović, Najmlađi član Izvršnog odbora kompanije Delta Holding i generalni direktor Sektora Delta Hospitality-ja
Diplomirao je politikologiju na Univerzitetskom koledžu u Londonu (UCL) i završio master studije iz međunarodne političke ekonomije na Londonskoj školi za ekonomiju i političke nauke (LSE).
Poslovnu karijeru počinje u Delta Holdingu kroz program Mladi lideri i to u Sektoru za strategiju i razvoj. Dalji napredak ostvaruje na rukovodećim pozicijama u različitim sektorima, od trgovine i berze pa sve do hotelijerstva.
U 2022. godini dolazi na čelo kompanije Delta Hospitality koja u svom portfoliju ima četiri hotela: Crowne Plaza Beograd, Indigo, InterContinental Ljubljana i odnedavno Radisson Collection Old Mill.
Kao generalni direktor grupe hotela proaktivnim i inovativnim pristupom teži da poboljša rezultate poslovanja, a cilj mu je da pomogne napretku industrije, motiviše zaposlene da grade svoje karijere u hotelijerstvu i da hoteli Delta Holdinga beleže sve veći uspeh i rast iz godine u godinu.