Jovan Tišma, Suosnivač BD i Ecosystem All.Art Protokola

2023
image
Jovan Tišma je vrlo cenjen I prepoznat u Web3 space, poznat po spajanju zabave, finansija i tehnologije. Imao je raznovrsnu karijeru koja obuhvata različite uloge i industrije. Jovan se u početku istakao u organizaciji koncerata, što ga je dovelo do osnivanja festivala ForestFest. Kasnije je postao menadžer za partnersva sa brendovima u kompaniji Universal Music Group, uspostavljajući veze između poznatih brendova i nezaboravnih muzičkih iskustava.
Jovanov put se zatim preusmerio ka preduzetničkom blockchainu, bio je jedan od osnivača startupa RealMarket, koji je razvio njegove veštine i lansirao ga u sektor decentralizovanih finansija (DeFi). U kompaniji WaykiChain, sa sedištem u Hong Kongu, koja revolucionizuje usvajanje blockchaina, Jovan je radio kao poslovni direktor i bio je odgovoran za rast kompanije.
Trenutno, Jovan je veoma posvećen Web3 space-u, kao suosnivač ALL.ART-a i SolSea.io na Solana blockchain. Ovi revolucionarni poduhvati istražuju spajanje umetnosti, tehnologije i finansija, sa fokusom na marketing, arhitekturu, nekretnine i organizaciju događaja. Jovanova neumorna strast da edukuje javnosti o Web3 poslovnim modelima bila je pokretačka snaga iza njegovih napora.
Dok svet nekretnina prolazi kroz tehnološku revoluciju, Jovan se nalazi na čelu, koristeći inovativne tehnologije virtuelne stvarnosti (VR) i proširene stvarnosti (AR). Ove inovacije omogućavaju potencijalnim kupcima da potpuno urone u projekte, pružajući neuporediv osećaj fizičke prisutnosti i očaravajući kupce interaktivnim 3D iskustvima.
Jovanov pionirski duh proširuje se i na polje NFT-a (Non-Fungible Tokens), gde definiše presek umetnosti, tehnologije i finansija. Njegovo znanje ga je dovelo I do StreamFlow Finance, Unique Ventures Club gde pruža savetodavne usluge Metakings Studiju, dalje oblikujući Web3 univerzum.
Izuzetna karijera Jovana Tišme i njegovo neumorno zalaganje za inovacije pozicioniraju ga kao uticajnu snagu u Web3 space-u. Njegov revolucionarni rad u vezi sa NFT i stručnost u tehnologijama za nekretnine pokazuju primer njegove posvećenosti oblikovanju digitalne panorame u godinama koje dolaze.