Sandra Calvo Tardajos, Manager za hotelske investicije i razvoj, Eurostars hotels (Hotusa Group)

2023
image
Trenutno radi kao Menadžer za investicije i razvoj hotela u Eurostars Hotels (Hotusa Group) od septembra 2022. Vodi pregovore sa investitorima kako bi otvorili prvi Eurostars hotel na Balkanu. Svojom stručnošću, ona takođe pronalazi mogućnosti za hotele ili projekte hotela i gradi snažne odnose s investitorima, razvojnim timovima i posrednicima.
Prethodno je provela sedam godina u kompaniji Hotusa Group kao Direktork razvoja poslovanja za APAC region (Azija-Pacifik).
Pre Hotusa Group-a, Sandra je radila u kompaniji Destinos Asiáticos kao Menadžer za ugovore i proizvode i bila je Menadžer prodaje i marketinga za Libijske avio-kompanije i Cathay Pacific u kompaniji Extremo Oriente GSA, gde je uspešno upravljala glavnim poslovnim nalozima.
Sandra je stekla raznoliko obrazovanje. Završila je Internacionalni MBA program Internacionalizacion de empresas u organizaciji ICEX-a. Takođe je stekla magistar iz Protokola, produkcije i organizacije događaja na Universidad Camilo José Cela. Prošla je program Advanced Hospitality Revenue Management na Cornell University i diplomirala na UOC-u (Open University of Catalonia) sa diplomom iz turizma.
Ona poseduje izuzetne veštine komunikacije, iskustvo u vođenju, sposobnost rada pod pritiskom i postizanja ciljeva kao i rešavanje problema. Govori španski, engleski i ima napredno znanje francuskog jezika.