Agnieszka Rog-Skrziniarz, potpredsednica - luksuzni brendovi, Evropa, Marriott International

2023
image
Agnieszka Rog-Skrziniarz je potpredsednica za marketing i upravljanje luksuznih brendova u Evropi za Marriott International. Odgovorna je za razvoj i vođenje portfelja luksuznih brendova u regionu, koji se sastoji od osam najprestižnijih svetskih ugostiteljskih brendova, uključujući The Ritz-Carlton, The Ritz-Carlton Reserve, BVLGARI Hotels & Resorts, St. Regis Hotels & Resorts, EDITION , The Lukuri Collection, JV Marriott Hotels & Resorts i V Hotels Vorldvide.
 
Agnješkina nadležnost uključuje preko 90 operativnih hotela i odmarališta, i još 30 hotela u planu  širom Evrope. Ona igra vitalnu ulogu u obezbeđivanju lokalizacije uz podršku naporima oko usluga, dizajna i marketinga brenda i kulinarskih iskustava kako bi se ispunila diferencijacija i obećanje svakog luksuznog brenda.
 
Agnješka se pridružila Marriott International-u 2008. godine i nedavno je radila kao viši direktor, luksuznih brendova u Evropi, Bliskom istoku i Africi, predvodeći otvaranje nazvanih luksuznih hotela u regionu. Pre toga, Agnješka je bila na poziciji regionalnog direktora marketinga u zapadnoj Evropi i Magrebu i regionalna direktorka za komunikacije u centralnoj i istočnoj Evropi.