Otis Spencer, MRICS, Izvšni direktor finansija, P3

2019
image
Otis Spencer se pridružio P3 u maju 2018. godine kao CIO, odgovoran za osiguranje da portfelj P3 ispuni očekivanja deoničara. Njegova glavna uloga uključuje uspostavljanje dugoročnog strateškog plana ulaganja i prodaje, nadzor svih M&A aktivnosti i strateškog upravljanja portfeljem.
 
Spencer ima 25 godina iskustva u evropskom sektoru nekretnina. Ranije je radio u Peakside Capital, KSP Real Estate i sedam godina bio šef odjela za upravljanje portfeljem u Heitmanu. Takođe je radio u ING Real Estate Investment Managementu i RREEF-u.
 
Otis je čest gost govornika na konferencijama i prezentacijama na brojnim panelima vezanim za evropska tržišta nekretnina i član je kancelarijskog / mix used ULI Saveta. Član je Kraljevskog instituta RICS. Gospodin Spencer je magistrirao poslovnu administraciju sa akcenot u oblasti finansija i nekretnina na Univerziteta Berkeley u Kaliforniji, magistar je za nekretnine sa Univerziteta iz Amsterdama, i poseduje diplomu poslovne administracije na Univerzitetu Južne Kalifornije.