Benjamin Perez-Ellischevitz, RICS, Head of Capital Markets Hungary, JLL

2019
image
Benjamin Perez-Ellischevitz, pozicioniran u Budimpešti, odgovoran je za vođenje i razvoj JLL  tima za tržište kapitala. Primarne aktivnosti tima uključuju savetovanje o investiranju u Mađarskoj i Jugoistočnoj Europi u svim razredima imovine tokom celog ciklusa transakcije od ugovaranja posla i pregovora o ovlaštenju, do finansijskog modelovanja, marketinga, due diligence-a i zatvaranja transakcije. Benjamin se pridružio JLL-u 2007. godine kao viši savetnik i postao šef tima u martu 2010. godine. Sa JLL-om, Benjamin je učestvovao u najznačajnijim transakcijama na mađarskom tržištu uključujući i značajne poslovne zgrade (Park Atrijum, Bankarski centar, Millennium Tovers, Eiffel Skuare), maloprodajne šeme (Allee Shopping Center, Mammut) i logistička sredstva (Immofinanz Portfolio, M1 Business Park) i veliki portfelj i platforme (AEV portfolio, Trigranit, Corvin Offices).

Pre dolaska u JLL, radio je na razvoju konsultantske kuće za nekretnine u Mađarskoj od 2004. do 2006. Od 1997. do 2002. godine radio je u JPMorgan u Londonu, Seulu i Singapuru kao projekt menadžer u poslovnoj jedinici kamatnih derivata. Prethodno je radio kao finansijski kontrolor poljske podružnice francuske farmaceutske kompanije u Varšavi 1995-1996.

Benjamin ima MBA na INSEAD, Fontainebleau (2003), magistrirao. u poslovnoj administraciji iz Neoma Business School, Rouen (1995) i magistrirao. u imovinskim investicijama sa Univerziteta Reading, (2011). Tečno govori engleski, francuski i španski.

Član je RICS-a od 2012. godine.

Benjamin je osvojio nagradu "Profesor godine" CRE-a od strane europaproperti.com 2018. i nagradu „Portfolio transakcije“ godine u 2015. i 2016. godini.