Mina Kalezić, Direktor prodaje & marketinga, CBS International - CW

2018
image
Mina Kalezić je zadužena za sve marketinške aktivnosti koje se odnose za lokalnu promociju brenda, razvoj marketinških strategija i za marketing u prodajnim kampanjama, kao Direktor prodaje i marketinga za ključne klijente kompanije.

Na korporativnom nivou, Mina je zadužena za sva idejna rešenja, dizajn i sadržaj svih korporativnih materijala i lokalne PR aktivnosti kao i interni i eksterni menadžer za komunikacije za Srbiju, Makedoniju i Crnu Goru za potrebe CBS grupacije i eksterno – za potrebe klijenata i novinara.

Pored toga, Mina je uključena u projekte koje se odnose na tržište stambenih, maloprodajnih i kancelarijskih prostora, na dizajnu i realizaciji marketing strategije, predlaže marketing budžet koji odgovara trenutnom procesu prodaje / iznajmljivanja pre i tokom trajanja projekta, u potpunosti vodi PR kampanje i kampanje oglašavanja za investitore, učestvuje u aktivnostima promocije sarađujući sa investitorima, arhitektama, marketing agencijama na marketinškim proizvodima i uslugama. Mina uspešno vodi sektor prodaje stambenih prostora, a posluje i kao menadžer prodaje za sve ključne investitore čije projekte zastupa CBS International.

Klijenti / Reference

·       Shikun & Binui Group

·       Afi Europe

·       Aviv Arlon

Glavni projekti

Central Garden

Central Garden, prvi kondominijum u centru Beograda, projekat izraelskih kompanija Afi Europe i Shikun & Binui Group, sa ukupno 500 stambenih jedinica, maloprodajnim prostorom u prizemlju, poslovnom kulom od 16.000 kvadratnih metara i privatnim parkom na 2.600 kvadratnih metara, 24-časovnim obezbeđenjem i recepcijom, podzemnom garažom, teretanom na otvorenom, igralištem za decu, kutkom za kućne ljubimce i profesionalnim održavanjem.

Razvojni konsalting i kompletno vođenje marketing i prodajne kampanje.

Voždove kapije

Voždove kapije, prvi kondominijum na Voždovcu, renomiranog izraelskog investitora Shikun & Binui Group, sa oko 700 stambenih jedinica različitih struktura, maloprodajnim prostorom u prizemlju, podzemnim parkingom, privatnim parkom, rcepcijom i 24-časovnim obezbeđenjem i profesionalnim održavanjem.

Razvojni konsalting i kompletno vođenje marketing i prodajne kampanje.

Wellport

Treći projekat izraelskog investitora Shikun & Binui Group, koji kreće od juna 2018. godine, na Novom Beogradu, u Bloku 65, pored prvog poslovnog parka Airport City Beograd. Zamišljen kao kondominijum, kompleks će imati oko 500 stanova sa privatnim parkom i brojnim sadržajima za stanare, recepcijom, 24-časovnim obezbeđenjem, podzemnom garažom i profesionalnim održavanjem.

Razvojni konsalting i kompletno vođenje marketing i prodajne kampanje.

Harmony Apartments

Harmony Apartments, stambeni projekat koji karakteriše viši kvalitet gradnje u jednom od najpoželjnijih stambenih delova Vračara, sa ukupno 80 stambenih jedinica. Dizajn, konceptualizacija i realizacija marketing alata, celokupna podrška u kampanjama marketinga i prodaje.

Kompletno vođenje marketing i prodajne kampanje.

Obrazovanje

·       MBA, The London School of Commerce, Cardiff Metropolitan University

·       Diplomirani filolog za engleski jezik, Beogradski Univerzitet