Radisav Osmajlić, Direktor, Willis Towers Watson Srbija,

2017
image
Radisav Osmajlić je direktor Willis Towers Watson za Srbiju. Radisav poseduje značajno iskustvo u sektoru finansija i osiguranja, s obzirom da je uspešno radio kao stariji konsultant pri Ekonomskom Institutu u Beogradu, zatim i kao direktor fonda u Delta Invenstments, a pre nego što se pridružio Roaming Group gde je uspostavio aktivnosti posredovanja u osiguranju.
Kroz različite pozicije stekao je znanja u oblasti M&A, konsaltinga, procene vrednosti imovine, upravljanje fondovima i projektima. Poslednjih šest godina je aktivan na tržištu osiguranja kao izvršni direktor u Gras Savoye Serbia – Willis Towers Watson.
Radisav ima master diplomu iz poslovnih finansija i računovodstva Univerziteta u Beogradu kao i diplomu poslovne administracije Cotrugli Business School u Beogradu. Radisav je takođe licencirani posrednik u prodaji osiguranja i portfolio menadžer.
Predvodio je brokerske timove u oblasti osiguranja, pri uspostavljanju i implementaciji programa osiguranja za razvojne projekte nekretnina, u ukupnoj vrednosti od 1.3 milijarde eura, uspešno sarađujući sa klijentima poput Azmont Investments, Lustica Development, Rubau Constructiones, Roaming Group, Ex Ing B&P itd.