Jelena Radulović, Direktor sektor za izdavanje i prodaju maloprodajnog prostora, CBRE

2017
image
Jelena je Direktor sektora za izdavanje i prodaju maloprodajnog prostora, odgovorna za konsalting zakupaca i vlasnika u svim aspektima koji se odnose na zakup i prodaju malopodajnog prostora. Pored toga, Jelena je odgovorna za razvoj i implementaciju prodajnih i marketinških strategija, inovacije i primenu razvojnih poslovnih strategija. Pored toga, odgovorna je i za konsalting prema projektantima i investitorima, kojima ukazuje na potencijalne zahteve zakupaca, a na osnovu ekonomskih i komercijalnih istraživanja identifikuje nova potencijalna tržišta i klijente. Prateći globalne maloprodajne trendove, radi na razvoju cenovne strategije kojom se istovremeno ostvaruju ciljevi kompanije i postiže visok stepen zadovoljenja potreba klijenata.
 
SELEKCIJA REFERENTNIH KlIJENATA
Upravljanje CBRE Retail timom u Beogradu i Srbiji, kroz kontakte sa ključnim projektantima i zakupcima maloprodajnih prostora - Delta, Confluence, GTC, Big group itd.
Aviv Park Pančevo - Zakup maloprodajnog prostora za: H&M, Cinestar
Aviv Park Zrenjanin - Član tima prodaje zemljišta
High Street Leasing - Asistiranje bankama i ostalim zakupcima u procesu pronalaženja  maloprodajnog prostora u Beogradu i Srbiji
Tenant Rep - Ekskluzivni zastupnik za više luksuznih maloprodajnih prostora u Beogradu
AlHokair group - Konsultantske usluge nakon akvizicije Delta Fashion & Delta Coffee kompanija od strane najveće franšize iz Saudijske Arabije

RADNO ISKUSTVO
Pre dolaska u CBRE Srbija, Jelena je bila Direktor sektora za komercijalne nekretnine u Colliers International, gde je počela karijeru 2001. godine i stekala dragoceno iskustvo u oblasti nekretnina tokom uspostavljanja tržišta nekretnina u Srbiji. Ima veliko iskustvo u uslugama posredovanja vezanih i za maloprodajni i kancelarijski prostor, zbog čega je niz godina zadužena za saradnju sa ključnim klijenatima kompanije.
Odgovorna je za širenje mnogih bankarskih ekspozitura i upravnih zgrada, kao i za neke od glavnih transakcija u sektoru maloprodajnog i kancelarijskog prostora. Neki od njenih ključnih klienata su: PMI, Microsoft, PWC, Raiffeisen Bank, EFG Eurobank, Societe Generale, Oracle, GM, P&G, H&M, Delhaize, itd.
Jelena je dobitnik priznanja za najboljeg prodavca u Colliers International 2003.godine, za najboljeg posrednika u prodaji u Colliers Jugoistočna Evropa 2004. godine, kao i  specijalnog priznanja za negovanje i umrežavanje stalnih klijenta u 2005. godini.

OBRAZOVANJE I EDUKACIJA
Diplomirani pravnik, oblast - privredno pravo, Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu