Michal Augustýn, Direktor za Srbiju, RC Reinvest RSB d.o.o., Srbija, Beograd (RC Europe RSB d.o.o.)

2017
image
Gospodin Augustýn je osnovne studije Biznisa i Menadžmenta završio pri Univerzitetu u Brnu, dok je master iz pravnih nauka stekao na Masarikovom Univerzitetu u Brnu. Karijeru je započeo još tokom studija, u pravnom odeljenju IB Grant Thornton Consulting s.r.o., kao asistent poreskog savetnika. Od 2003-2005.godine radio je pri Eiselberg Natlacen Walderdorff Cancola v.o.s. kao advokat zadužen za međunarodne klijente u oblasti real estate-a. Tu je stekao iskustvo radeći na due diligence, finansijskim i osiguravajućim aranžmanima, sporovima, naplati potraživanja, spajanju i akviziciji, kao i pitanja vezana za oporezivanje nekretnina.
Od 2005-2009.godine je  u SEKYRA Group, a.s. kao zamenik direktora Razvoja za strateške poslove i regionalno širenje, radeći na razvoju komercijalnih i rezidencijalnih nekretnina, sa fokusom na upravljanje projektnim timovima, dodatnoj kupovini i pribavljanju parcela za nove projekte, pregovaranju u oblasti zakupa, kao i ugovaranju poslova sa glavnim izvođačima. Neki od projekata na kojima je radio su: Sedište za SKANSKA Headquarter,  sedište ČS IT Centra, Nacionalna tehnička biblioteka (Prag 6-Dejvice), EAST Building ( Prague 4 – Krč), Rohanský Ostrov, Smíchov Station, IGY2 Shopping Mall, Dejvice Center ( Prague 6 – Dejvice), West Building (Prague 4 - Krč ), Zahrady Opatov (Prague 11 – Chodov).
Od 2009-2012.godine je pri NAXOS a.s. kao viši menadžer i član nadzornog odbora, sa fokusom na struktuiranje investicija u real estate projektima, prodaju i kupovinu razvojnih projekata, leasing kancelarijskih, komercijalnih i indistrijskih objekata, savetovanju pri investiranju u insolventne kompanije. Nakon toga je radio pri TK Development Czech s.r.o. kao direktor sektora za nekretnine i akviziciju, na razvoju real estate projekata (Fashion Arena Outlet Center Ostrava), razvoju kancelarijskog prostora (CSOB IT Centre, DHL Logistic Centre) i restruktuiranju real estate portfolio (FAOC Prague, Teplice).
Od 2014.godine do sada je pri RC Reinvest RSB d.o.o, Srbija, radeći na projektima kao što su: Retail park Kraljevo (otvaranje 2017.godine), Retail park Vršac (faza1, otvaranje 2018.godine), Retail Park Obenovac (otvaranje 2019.godine), Retail Park Ruma (2019.godina). U pripremi su još tri retail parka u fazi akvizicije, zatim razvoj parcela i zemljišta za LIDL Srbia i Delhaize Serbia. Zadužen je za kompletnu koordinaciju svih razvojnih faza uključujući i projektno finansiranje, za saradnju sa svim ključnim međunarodnim maloprodajnim lancima u Srbiji, kao i za kompletan menadžment tim RCR u Srbiji.
Član je češke Advokatske komore, oženjen je i ima dvoje dece.  Bavi se fudbalom, tenisom, biciklizmom i cross-country skijanjem.