Paul Pisani, Stariji podpredsenik razvoja, Corinthia Hotels

2017
image
Kao predstavnik druge generacije osnivača i vlasnika, Paul je čitavu svoju karijeru proveo u Corinthia Hotelima, pridruživši se kompaniji odmah nakon studija 1990.godine. Brzo je napredovao je u hijerarhiji i u kratkom roku je postavljen na  funkciju Marketing mendžera Grupe, gde se zadržao 5 godina tokom ranih 1990-ih.
Sredinom 1990-ih, Paul je preduzeo intenzivne korake koji su kulminirali njegovim prelaskom u Tursku, gde je bio Regionalni direktor za operacije i razvoj, nadgledajući operacije Corinthia hotela, predstavljajući kompaniju na dnevnoj bazi u odnosima s vlasnicima turskih hotela, ujedno težeći širenju Corinthia brenda u Turskoj.
1998.gone se vratio na Maltu, gde je peuzeo punu ulogu u Razvoju, u svojstvu Direktor Razvoja,  gde je predvodio širenje kompanije u EMEA. Krajem 2006.godine postaje Podpredsednik Razvoja , a 2010.godine Viši Podpredsednik, zadužen za globalni razvoj brenda Corinthia. Paul je takođe član brojnih odbora Corinthie.
Diplomiraoje  pri američkoj školi u Švajcarskoj ,u oblasti međunarodne biznis administracije. Pohađao je kurseve Ugostiteljstva i  Razvoja na Cornell Hotel School, a nedavno i na Harvard Business School u SAD.