Nikola Đogatović, Menadžer za maloprodajne i industrijske nepokretnosti,Colliers International

2017
image
Pre  dolaska  u  Colliers.  Nikola  je  radio  5  godina  u  prodaji, 3 godine u lokalnoj agenciji za nekretnine i 2  godine  u  velikoj kompaniji koja se bavi proizvodnjom i trgovinom.
Nakon  5 godina provedenih u Colliersu, Nikola se 2011.godine pridružio CBRE, gde  je  radio  kao  stariji konsultant za poslovne i maloprodajne nepokretnosti, a nakon čega je nastavio da radi sa najpoznatijim firmama iz grane. U maju 2012. Nikola se vratio u Colliers International gde se nalazi na poziciji Menadžera odeljenja za maloprodajne i industrijske nepokretnosti. Svojim sveobuhvatnim znanjem, entuzijazmom i kreativnim rešenjima na više nego adekvatan način zadovoljava potrebe klijenata na poljima poslovnog, maloprodajnog i magacinskog prostora.  Trenutno je angažovan na ekskluzivnom projektu Rajićeva Šoping Centar koji se nalazi u samom centru Beograda.
Njegova polja ekpertize uključuju: zastupanje interesa zakupodavaca, kao i zakupaca, poslovno posredovanje, konsultantske usluge, razvojni  konsalting i zakup zemljišta, prodaja zemljišta, posredovanje u prodaji i iznajmljivanju maloprodajnog, poslovnog, magacinskog i industrijskog prostora.
Neki od klijenata sa kojima je Nikola uspešno sarađivao jesu:  Sungard, L'oreal, Sika, Grawe, Inditex,  Met Life, Sportina, Holcim, Schering lough, ABB, Abbott, Actavis, Strabag, Siemens, Raiffeisen, Triglav Insurance, Delta Sport, Telenor Serbia, Romstel group, Mr. Bricolage, Plaza Centers Serbia, MDS Serbia, Mercator, DHL, Avital, Ashtrom, Big Cee, IBC, Hafele, New Yorker, Delhaize, Westum, H&M, GTC.