Nenad Suzić, Rukovodilac sektora za procene, savetovanje i razvoj, CBS International

2017
image
Nenad Suzić predvodi Savetodavni tim za procenu i razvoj u kompaniji CBS International, koja je deo CBRE partnerske mreže. On je savetnik u oblasti evaluacije u svim sektorima tržišta nekretnina, pri čemu je do sada bio uključen u ključne transakcije nekretninama na tržištu nekretnina Srbije i Crne Gore.

NOVIJA ANGAŽOVANJA
Airport City
  • Evaluacija biznis parka obuhvatala je 9 poslovnih objekata ukupne površine oko 100.000 kvadratnih m "pod krovom", zajedno sa dodatnim građevinskim zemljištem koje pruža mogućnost da se trenutna veličina biznis parka udvostruči.
Porto Montenegro projekat
  • Evaluacija Porto Montenegro mixed use obalnog projekta koji kombinuje: 630 vezova za plovila, od kojih je 150 za mega i super jahte. Ceo projekat će po završetku obuhvatiti oko 300.000 kvadratnih metara prostora, ne računajući garaže i parkirališta.
Komercijalna banka
  • Evaluacija portfolija kolateralne imovine, koja obuhvata preko 100 objekata različite namene u Srbiji.
Beograd na vodi
  • Evaluacija građevinskog zemljišta najvećeg urbanog projekta reizgradnje, koji transformiše glavnu železničku i autobusku stanicu grada je u novu luksuznu četvrt grada. Planirano je da Beograd na vodi uključi stambene zgrade, škole, hotele, lokale, tržni centar, kancelarijske prostore kao i projekte za zabavu i kulturne manifestacije. Ukupna planirana površina objekata, na osnovu master plana, je 2 miliona kvadratnih m, a koji će biti izgrađeni u 8 faza.

PROFESIONALNO ISKUSTVO
Nenad Suzić, šef Kancelarije za procenu i razvoj kompanije CBS International, je imao dugogodišnje iskustvo na tržištu nekretnina i zaposlen jepri CBS International od njenog osnivanja u Srbiji 2007. godine.
Pre nego što se prodružio vodećoj konsultantskoj kompaniji za nekretnine u Srbiji, CBS International, Nenad je radio za Colliers International, BDO International i Institute of Economics and Finance. Osim toga, Nenad je član Kraljevskog instituta, Royal Institute of Charted Surveyors (MRICS) i član odbora za profesionalnu evaluaciju Ministarstva finansija.
 
STRUČNA ČLANSTVA I OBRAZOVANJE
  • MSc u oblasti Investicija u nekretnine i finansija, Heriot Watt University, Edimburg
  • BBA, oblast Finansije, bankarstvo i osiguranje, Univerzitet u Beogradu