Ladislav Tomašević, generani direktor, EFG Property Services

2014
image

Ladislav Tomašević je od 2001. prisutan na investicionom tržištu Srbije. Od 2004-2006 bio je zaposlen u Colliers International u Beogradu. Bio je zadužen za procenjivanje nepokretnosti, kompleksne analize vezane za domaće tržište nekretnina, bavio se upravljanjem i optimizacijom baze podataka. Od 2006 prelazi u EFG Property Services, gde je do 2009. bio direktor agencije zaduženu za davanje usluga vezane za razvoj nekretnina EFG banci i trećim licima. U tom period radio je traženju klijenata koji su se pozicionirali na Ušće Šoping centru i Immo Centru u Beogradu, kao i Nork centru u Novom Sada.

Od 2009. do danas, nalazi se na poziciji direktora EFG Property Services-a. Kao već iskusan menadžer neguje i famorizuje inicijativu, timski duh i fleksibilnost. Efikasno upravlja raspoloživim vremenom, dobro analizira problem, a u izboru mogućih rešenja, pronalazi ona koja imaju optimalno vreme realizacije..

Završio MBA studije na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, sa posebnom specijalizacijom vezanom za interacionalni marketing.