FIDIC internacionalna obuka – Modul 4, 08-09.decembar 2015

image
Po prvi put u Srbiji, Međunarodna FIDIC asocijacija - International Federation of Consulting Engineers, nacionalna FIDIC asocijacija u Srbiji - Udruženje inženjera konsultanata Srbije (ACES) i kompanija MACE d.o.o. – autorizovani trening provajder za teritoriju Srbije od strane ACES i FIDIC, organizuju internacionalnu dvodnevnu obuku “Upravljanje i administracija 1999 FIDIC ugovora, Modul 4” koja će se održati 08 - 09. decembra 2015. u Beogradu.

Obuku vodi jedan od iskusnih internacionalnih FIDIC predavača g. Mr. Zoltan Zahonyi, M.Sc u građevinarstvu, koji je obučio veliki broj polaznika širom sveta i proširio im znanja u radu sa FIDIC ugovorima.

Obuka pruža neophodna znanja profesionalcima iz vladinih ministarstava i agencija, rukovodiocima kompanija, rukovodiocima sektora, rukovodiocima razvoja, inženjerima, inženjerima nadzora, pravnicima, ekonomistima i svima koji su uključeni u implementaciju i upravljanje Ugovorima.

Posebno je važna za one koji učestvuju u pripremi ili upravljanju infrastrukturnim projektima finansiranih delom iz kredita koje našoj zemlji daju strane finansijske organizacija (Svetska banka, EIB, EAR, EBRD).