Premijerni RREM u Šangaju

image

Prošle godine, tokom održavanja jubilarnog dvadesetogodišnjeg MAPIC događaja, uredništvo AG Nekretinana je tokom intervjua održanog sa direktorkom tog događaja Gđ. Nathalie Deptro, najavilo da će MAPIC krenuti u organizaciju događaja pod sličnim imenom na drugim kontinentima.
Tada smo, pre zvanične objave Reed Midem-a kao organizatora, najavili da će se tada sledeće 2015. godine, održati događaj pod nazivom Retail Real Estate Market - RREM.
Izbor je pao na Kinu i grad Šangaj i ove 2015. godine, 11 i 12. juna se taj događaj premijerno i održao.
Detaljnije možete videti na: http://www.retail-real-estate-shanghai.com/
Naravno, za početak to je dvodnevna konferencija koja ima sve mogućnosti i ciljeve da jednog dana preraste u koncept kakav ima MAPIC u Kanu. Očigledno će ReedMidem priča posvećena investicijama u nekretnine uspešna. Treba je samo pratiti, po celom svetu.
Program detaljnije možete pogledati na:

http://www.retail-real-estate-shanghai.com/programme/
MAPIC po ugledu na svog brata MIPIM kreće istim putem razvoja. Samo da podsetimo da pored originalnog MIPIM-a da tako kažemo, već postoje tri druga slična događaja i to: MIPIM  Japan koji se ove godine održao od 20-21. maja u Tokiju, od prošle godine MIPIM UK u Lonodnu će se 2015. održati od 21-23. oktobra u prestižnoj Olimipiji a MAPIC Azija, će se ove godine održati u Hong Kongu 1 i 2. decembra.
Izvor: AG Nekretnine