Objavljena nova lista posetioca za Portfolio konferenciju u Beču

image
Na više od dvadesetak dana pre početka jednodnevne specijalizovane Portofio konferencije, koja će održati 23. sepetmbra u Beču u hotelu Park Royal Palace, organizatoru su objavili spisak posetioca te konferencije. 

Kako se očekuje više od 300 posetioce ove jednodnevne konferencije, predstavnici/posetioci ove konferencije će biti između ostalih i iz sledećih komapnija:
Aareal Bank, CA Imo, ImmoFinanz, CBRE, Colliers International, Centrice Real Estate, Cushman & Wakefield, EHL, Erste Group Immorent, PKF Hotelexperts, Portico Investment, UBM Development, UBS Global Real Estate i moni drugi.

Zanimljivo je da je za sada na tom spsiku iz Srbije biti samo predstavnici jedne firme i to „Belgrade Waterfornt project-a“ zajedno sa predstavnicima investitora tog projekta EagleHills-a. Nadamo se da će do početka biti još zainteresovanih iz Srbije da učestvuju na ovoj konferenciji.

Sa teritorije Srbije za sada na spisku govornika je Anrew Peirson regionalni direktor JLL-a za SEE i Rumuniju sa sedištem u Beogradu.
izvor AG Nekretnine