Najava za Portfolio konferenciju u Beču

image
Upravo je posle uspešno završene Portfolio Property konferencije u Bukureštu održane 10.juna najavljena sledeća. Ona će se održati  u sredu 23.septembra u Beču u hotelu Park Royal Palace-u.

Prošle godine pokrenut serijal godišnjih specijalizovanih konferencija u organizaciji Portfolia i suorganizaciji RICs-a,  nastavlja se njihova uspešna misija i ove godine.

Prošele godine krajem maja u Beogradu je održana premijera ovog specijalziovanog serijala. U hotelu Metropol Palace Beograd, prvi put su okupljeni specijalizovani profesionalci iz SEE regiona. Uz nesebičnu podršku i suorganizaciju RICS-a okupljni su prvenstveno njihovi članovi iz regiona, koji su tom prilikom u Beogradu razmenili mišljenja sa svojih tržišta. Prošle godine Portfolio je održao konferencije posle Beograda još u Beču i Budimpešti.

Ove godine održane su već dve konferencije. Prva je bila u Budimpešti a druga, kako smo već rekli u Bukureštu. Sledi treća konferencija u Beču ove godine  zakazana je za 23. septembar.2015. godine.
izvor AG Nekretnine