Još jedan REBEC 2015 institucionalni partner: Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD)

image

Organizatori REBEC 2015 sa velikim zadovoljstvom i posebni ponosom, objavljuju da je Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) postala institucionalani partner ovogodišnjeg događaja, koji će podržati razvoj našeg poduhvata.


 
 
To je još jedan pokazatelj da se Srbija svakim danom biva sve bolje identifikovana I kotirana kao najprivlačnije investiciono tržište u okruženju, što će samo pomoći REBEC-u da se, u krugu regionalno identifikovanih, a već potvrđeno važnih i nezaobilaznih specijalizovanih događaja, dodatno pozicionira što bliže vrhu te prestižne liste događaja.
 
Sa druge strane, već potvrđeno povećano interesovanje, posebno inostrane investicione publike, koja je najavila i potvrdila svoj dolazak u Beograd (što se može videti na našem sajtu u odeljku „Govornici konferencije“), dodatno nas sve zajedno uverava da će ovogodišnju REBEC, osmi za redom u poslednjih 8 godina, ostvariti svoj najveći uspeh, i po poseti i po kvalitetu postignutih konferencijskih programa.
 
Stoga pozivamo sve zainteresovane koji još nisu obezbedili svoje mesto na ovogodišnjem REBEC-u, da to učine što pre, dok još ima mesta u kongersnoj sali „Nikola Tesla“ hotela Metropol Palace u Beogradu.