MIPIM UK najavljen i tokom EXPO REAL-a 2014

image
Séverine Menut, direktor prodaje MAPIC-a i MIPIM-a zadužena za tržišta Skandinavije, Baltika i Poljske, tokom Expo Real-a 2014. događaja najavila je održavanje premijernog MIPIM UK događaja. Reed Midem, kao organizator specijalizovanih događaja, između ostalih događaja posvećenih i razvoju investicija u nekretnine koji se održavaju u Kanu, Tokiju i Hong Kongu, u nizu svojih proizvoda podariće tržištu i jedan takav događaj Evropi. I to u Londonu!
 
Ove godine po prvi put u Britaniji, u glavnom gradu Kraljevstva, u prestižnoj Olympiji održaće se specijalizovan skup koji će prvi put u Evropi van Kana, dodatno posvetiti pažnju odabranom lokalnom investicionom tržištu. Britansko tržište nekretnina pokazalo je posebnu vitalnost tokom investicone krize, a u međuvremenu, svi pokazatelji potvrđuju dodatni porast interesovanja za ulaganje na ovo tržište.
 
 
Zbog toga je to, kako je kazala Severina Menut, izuzetna prilika da se jedno „poznato“ tržite posebno istakne i dodatno podrži. Reed Midem inače ima strategiju podržavanja i dodatne promocije odabranih tržišta u svetu. Tako su svojevremeno pokrenuli održavanje sličnih događaja u Hong Kongu vezanom za tržišta nekretnina Azije i u Tokiju, vezano za razvoj tržišta nekretnina u Japanu.
 
Očekuje se dolazak preko 600 investitora a pred preko 4000 prijavljenih učesnika biće predstavljeni projekti iz više od 35 gradova Britanije. Imajući u vidu ove potvrde, organizatori su već zakazali sledeći događaj na istom mestu sledeće godine od 21-23. oktobra!

 
Izvor AG Nekretnine & REBEC