Silvi Milošević, saradnik, Atkins Realis, London, Velika Britanija

2024
image
Silvi Milošević je saradnica u odeljenju za infrastrukturu i arhitekturu u AtkinsRealis u londonskim entitetima kanadske SNC – Lavalin grupe. Kompanija AtkinsRealis ima oko 37.000 zaposlenih širom sveta, sa kancelarijama u preko 50 zemalja i operacijama u preko 160 zemalja. AtkinsRealis je kanadska kompanija sa sedištem u Montrealu koja pruža usluge inženjeringa, nabavke i izgradnje za različite industrije, uključujući rudarstvo, metalurgiju, životnu sredinu, vodu, infrastrukturu i čistu energiju.
Silvie ima iskustvo rada na velikim međunarodno priznatim projektima i gradovima budućnosti kao  NEOM THE LINE, NEOM Trojena, Olimpijske igre u Parizu 2024, Katar Vord Cup, Battersea PoverStation Phase 3, Al Bahr Tvin Tovers, Centralna banka Irske i Metro u Rijadu.
Radila je kao izvršni menadžer u vodećim svetskim arhitektonskim, inženjerskim i razvojnim kompanijama, uključujući NEOM, AECOM, ARUP, EGIS, BENOI i Berkli Grupa. Takođe je osnivač višestruko nagrađivane konsultantske prakse SMD+ koju je osnovala pre 8 godina u Londonu.
Silvi je završila magistar nauka u oblasti tehnologije i dizajna za pojavu na svetskoj prestižnoj školi na Arhitektonskom udruženju School of Architecture u Londonu i master u arhitekturi na Tehnološkom univerzitetu u Sidneju.