Tim Wilkinson, Partner Capital Markets Cushman & Wakefield Echinox, Rumunija

2020
image
Tim Wilkinson je partner pri departmanu kapitalnih ulaganja pri Cushman & Vakefield Echinok, sa fokusom na institucionalni priliv novca na rumunsko tržište i transakciono savetovanje.

Tokom proteklih 15 godina, Tim je učestvovao u nekim od najupečatljivijih pionirskih i najznačajnijih transakcija u Rumuniji. Pridružio se kancelariji u Bukureštu 2004. godine i uspostavio je komercijalne sektore poslovanja tokom perioda od 8 godina, obavljajući funkciju generalnog direktora od 2006. godine. Bio je odgovoran za koordinaciju savetodavnih usluga za klijente, zakupaca i zakupodavaca, projekata kancelarija, maloprodaje i industrijskog sektora, kao i za podršku razvoju odeljenja za profesionalne usluge, uključujući procene vrednosti, investicija, istraživanja tržšta i upravljanje imovinom.

Timova ekspertiza nekretnina obuhvata 18 godina iskustva u CEE regionu, radeći sa poljskim i mađarskim DTZ kancelarijama, a nek vreme  i u londonskoj kancelariji. Timovo iskustvo se proširuje na projekte u Gruziji, Bugarskoj i Moldaviji.