Lavinia Ionita Rasmussen Partner Real Estate, NNDKP, Rumunija

2020
image
Lavinia Ionita Rasmussen ima više od 15 godina profesionalnog iskustva. Pridružila se NNDKP, rumunskom pionirskom integrisanom pružaocu pravnih i poreskih usluga 2005. godine i partner je firme od 2018. godine.

Lavinia često koordinira projekte nekretnina koji uključuju ugledne korporativne investitore, finansijske institucije ili preduzetnike aktivne na evropskom i rumunskom tržištu. Njena stručnost obuhvata sva specifična pitanja koja se odnose na građevinarstvo i industriju nekretnina. Uspešno je pregovarala i zatvorila složene projekte i poslovne strukture, pružala pomoć u vezi sa aranžmanima transakcija, razvojnim pitanjima ili građevinskim i urbanističkim pitanjima i primenila integrisana rešenja izlazne strategije.

Lavinia je takođe specijalizovana za FIDIC ugovore (sastavljanje i pregovaranje ugovora zasnovanih na FIDIC-u, pružanje pomoći u upravljanju potraživanjima i zastupanje klijenata u srodnoj arbitraži).
Nezavisni izvori su je prepoznali kao "vrlo otvorenog advokata" koji se "ističe po svojoj profesionalnosti" (Chambers & Partners and The Legal 500).

Lavinia je redovni govornik i učesnik na domaćim i međunarodnim događajima usmerenim na oblast nekretnina. U 2019. i 2020. ona je bila jedan od domaćina i ključni govornik u prvom i drugom izdanju pre-MIPIM događaja organizovanog u Bukureštu, Rumunija.