Rastko Đorđevic, Executive Vice President Head of Asset Management EMEA, JLL Hotels & Hospitality Group

2018
image
Rastko se pridružio JLL-u 2013. godine i trenutno se nalazi na čelu tima za upravljanje imovinom JLL Hotels & Hospitality Group u EMEA. On obezbeđuje i pruža usluge upravljanja imovinom vlasnicima internacionalno brendiranih luksuznih hotela koji se nalaze u ključnim glavnih gradovima, fokusirajući se na mogućnosti unapređenja performansi, strategija repozicioniranja i povećanja njihove vrednosti.

Pre pristupanja JLL-u, Rastko je upravljalo portfoliom kancelarijskih i maloprodajnih prostora koji se sastojao od 34 imovine, raspoređenih u 24 grada. Pre toga, Rastko je radio za CBRE Hotels u Španiji i kao šef regiona Latinske Amerike i Kariba, gde je upravljao brojnim procenama portfolija, izborima operatera, razvojnim i investicionim savetodavanjem na projektima u Evropi i Latinskoj Americi.

Rastko je stekao iskustvo operativnog i poslovnog razvoja, dok je radio za Hilton hotele na više od 6 lokacija, kao i Hilton kancelariji za franšizu EMEA u Frankfurtu.Rastko tečno govori engleski, nemački, španski i srpski jezik.

Kvalifikacije
Rastko ima diplomu nauka (Hons.)  međunarodnog ugostiteljskog menadžmentua i ima diplomu za upravljanje hotelima iz švajcarske škole za hotelijerstvo Les Roches. Pored toga poseduje i EMBA iz IE Business School-a u Madridu. Član je Kraljevskog Instituta za ovlašćene nekretninaše i član je Upravnog odbora Udruženja hotelskih asocijacija (HAMA) Evropskog odeljenja.