Denis Šikljan, Fonder & CEO, DDG Group, Hrvatska

2024
image
Denis Šikljan je osnivač i izvršni direktor DDG Group, hrvatske kompanije za prilagođena end-to-end razvojna rešenja i stručno vodstvo za ulaganja u velike projekte. Pod njegovim vođstvom DDG Group je postala pridružena kancelarija međunarodne renomirane kompanije Savills PLC, jednog od vodećih svetskih savetnika za nekretnine i developere.
Denis ima preko 20 godina iskustva u regionalnim investicionim uslugama za stambene, ugostiteljske, komercijalne i mešovite projekte, izgrađene na temeljima kako dizajna i izgradnje, tako i njegovog bivšeg posla dok se bavio prodajom nekretnina.
Ponosno rukovodi izgradnjom prvog hotela Marriot by Marriot u Hrvatskoj, kao i razvojem značajnog projekta mešovite namene u severnoj Hrvatskoj.  Tokom godina bio je uključen u razvoj jednog od najvećih portfelja maloprodajnih nekretnina u region.
Trenutno, njegova kompanija s ponosom gradi prvi hrvatski Marriott hotel, upravlja rekonstrukcijom jednog od najvećih ljetovališta u regiji, i pokreće razvoj mješovite namjene koji će postati orijentir u Sjevernoj Hrvatskoj.