Marija Romanova, Menadžer najma, GTC Bugarska

2024
image
Sa više od 20 godina raznolikog i obimnog iskustva u oblasti nekretnina, 2017. godine Marija Romanova se pridružila timu GTC Bugarska i trenutno vodi sve poslove lizinga u kancelarijskom portfelju GTC Bugarske, koji obuhvata preko 52.000 m2 kancelarija klase A.
Pre nego što se pridružila GTC Grupi, Marija je bila šef odeljenja za lizing u drugom velikom investitoru za nekretnine u Bugarskoj – Bernard Investments, nadgledajući kancelarijske i maloprodajne objekte kompanije i obezbeđujući najviši nivo popunjenosti.
Između 2012-2015 bila je deo tima Cushman i Wakefield u Bugarskoj. Za 3 godine imala je ključnu ulogu u kancelarijskom odeljenju, pružajući konsultantske usluge i usluge zastupanja za sve velike kancelarijske projekte u Bugarskoj, kao i ekskluzivno zastupanje zakupaca.
U periodu 2007-2012 radila je u bugarskoj kancelariji najvećeg grčkog developera - Lamda Development, zadužen za kupovinu parcela za buduće razvoje i projekte investitora.
Vešta u upravljanju imovinom, poslovnom posredovanju i savjetovanju o zakupu.
Njen portfolio korporativnih klijenata uključuje kompanije kao što su Deloitte, DSK-OTP Group, VM Vare, Actavis, Teva Pharmaceuticals, Modis, Concentrik, Svetska banka, Commerz banka itd.
Marija je magistrirala finansijski menadžment na Univerzitetu Svištov i diplomirala međunarodne ekonomske odnose na Univerzitetu za nacionalnu i svetsku ekonomiju u Sofiji.
Glavne transakcije:
Konsolidacija 12,000 m2 u GTC Advance Poslovnom Center za Concentrik
Izdavanje u zakup 5000 m2 u GTC Advance Poslovnom centru za Svetsku banku
Izdavanje u zakup 5500 m2 u GTC Advance Poslovnom centru za Komerc banku
Izdavanje 5000 m2 GTC Advance Poslovnom centra za Modis/Addecco Grupu